După Hummingbird, continutul isi mentine suprematia

După Hummingbird, continutul isi mentine suprematia

Schimbarile algoritmilor Google au dovedit ca indiferent ce se schimba, suprematia continutului nu se va diminua niciodata. Continutul va fi intotdeauna cel mai important factor in SEO. Algoritmul Hummingbird a fost cauza unei ingrijorari crescute. S-a speculat chiar ca acesta va determina sfarsitul SEO. Dar, cu toate acestea, ceea ce a rezistat a fost importanta Continutului.

Hummingbird a subliniat importanta cuvintelor si expresilor cheie lungi. Este ca un cititor de ganduri. Unicitatea continutului a fost intotdeauna o cerere a motoarelor de cautare. Acum continutul folositor este ceea ce se cere. Daca poti sa livrezi ceea ce este cerut de catre audienta ta si daca poti sa livrezi acest continut intr-un mod unic atunci poti considera ca ai reusit. Mai demult era suficient sa ai o pagina cu un titlu care sa atraga atentia, insa acum tot site-ul trebuie sa se concentreze asupra a ceea ce cititorii cauta. Astazi daca poti livra continut despre produsul sau serviciul tau intr-un mod in care nimeni altul nu mai poate sa il faca atunci ti-ai atins scopul. Daca pana acum era nevoie doar de titluri care sa impresioneze, acum este randul continutului scris cu pentru client.

Nu neaga nimeni faptul ca un articol scris bine va atrage intotdeauna atentia. Un articol sau un blog scris bine va impresiona intotdeauna. Continutul scris corect gramatical intr-un stil simplu si elegant va lasa o impresie de durata asupra cititorului. Dupa Hummingbird s-a modificat centrul atentiei de la cuvinte cheie la intreg continutul, de fapt acum totul este sa scrii continut care sa satisfaca audienta si sa ii furnizeze toata informatia pe care aceasta o cauta.

Modul de cautare pe internet a suferit o schimbare majora. Daca mai demult clientii cautau prin cuvinte cheie, acum folosesc fraze si interogari complete. Prin folosirea smartphone-urilor cautarile au devenit conversationale. Continutul trebuie astfel sa faca fata acestei schimbari. Continutul de pe site-ul tau trebuie restructurat astfel incat sa raspunda cautarilor audientei.

Timpul continutului general s-a scurs. Oamenii sunt ocupati si nerabdatori. Nu au timp sa citeasca o lista intreaga de rezultate de cautare pentru a gasi cu adevarat ceea ce ii intereseaza. Ei vor sa gaseasca ceea ce ii intereseaza rapid si usor. Astfel continutul trebuie sa le oferea exact ceea ce isi doresc. Continutul relevant, specific si rapiditatea gasirii lui va determina interesul cititorilor si exact asta se cauta.

Da forma continutului tau folosind cei trei pasi:

– trezeste curiozitatea cititorului

– furnizeaza-i informatiile pe care le cauta despre produsul sau serviciul tau

– indeamna-l sa actioneze

Cateva puncte de care trebuie sa tii cont cand generezi continut: Un titlu impresionant este necesar deoarece prima impresie e cea care conteaza. Aminteste-ti ca un text care indeamna la actiune va determina un raspuns mai mare fata de o descriere seaca. Ponturi sau instructiuni despre cum trebuie sa se faca un lucru vor aduce mai multi cititori.

Share this post

Leave a comment

Your email address will not be published.

Loading...